"We can ride the ferris wheel and see
 the genious made of steel.
 She cranks herself down from the sky
 to shake your hand and proposy." Kenward Elmslie
The Ferris Wheel #02

The Ferris Wheel #02

Anke Teunissen / Henk Leegte / Manuëla Kemp / Aart Taminiau / Andrea van Pol / Marjolijn Bronkhuyzen
The Ferris Wheel #01

The Ferris Wheel #01

Coen Simon / Herman van Bostelen / Carline Huge /  Laura van der Haar / Daria van den Bercken /  Alain Caron / Marc van Warmerdam / Michiel Eijsbouts      
Wim Helsen deelnemer Ferris Wheel #03

Wim Helsen deelnemer Ferris Wheel #03

Wim Helsen (1968) is licentiaat Germaanse Filologie. Tot in 2002 was hij vooral leraar Nederlands voor anderstaligen, en ook nog wat andere dingen (sociaal werker, bankbediende, bandwerker, cafébaas, Tupperwareverkoper, bouwvakker, redactielid bij Radio1, gids bij een tentoonstelling over hedendaagse kunst).
Radio Ferris Wheel: Marjolijn Bronkhuyzen & Andrea van Pol

Radio Ferris Wheel: Marjolijn Bronkhuyzen & Andrea van Pol

Presentatrice Andrea van Pol en Hoofd Marketing van EYE Marjolijn Bronkhuyzen gaan met elkaar in gesprek en hebben grootste dromen. Luister hier naar een ontmoeting van twee oude vrienden. Binnenkort hier te beluisteren.

Samenwerkingen zijn rommelige, veranderbare dingen. Ze nemen tijd in beslag, kunnen leiden tot weken lang onderhandelen en er komt niet altijd uit wat je verwacht. Maar met het juiste partnerschap, investering in tijd en een gunstige wind kan een samenwerking nieuwe manieren van werken en nieuwe resultaten opleveren die al je verwachtingen overstijgen.

The Ferris Wheel is een platform voor kunstenaars, schrijvers, musici, dichters, acteurs, schilders, dansers en denkers. Als deelnemer word je gekoppeld aan een partner en maak je samen een ritje in The Ferris Wheel, wat zal resulteren in een (samen)werk(ing). Het resultaat van de samenwerking is onder andere te zien op de site.

De naam The Ferris Wheel komt uit een lied van schrijver Kenward Elmslie en muzikant Clous van Mechelen.

“We can ride the ferris wheel and see the genious made of steel.
She cranks herself down from the sky to shake your hand and proposy.”
Kenward Elmslie

Previous postRadio Ferris Wheel: Bert Kommerij & Liesbeth Koenen Next postThe Ferris Wheel #02