"We can ride the ferris wheel and see
 the genious made of steel.
 She cranks herself down from the sky
 to shake your hand and proposy." Kenward Elmslie
The Ferris Wheel #02

The Ferris Wheel #02

Anke Teunissen / Henk Leegte / Manuëla Kemp / Aart Taminiau / Andrea van Pol / Marjolijn Bronkhuyzen
The Ferris Wheel #01

The Ferris Wheel #01

Coen Simon / Herman van Bostelen / Carline Huge /  Laura van der Haar / Daria van den Bercken /  Alain Caron / Marc van Warmerdam / Michiel Eijsbouts      
Wim Helsen deelnemer Ferris Wheel #03

Wim Helsen deelnemer Ferris Wheel #03

Wim Helsen (1968) is licentiaat Germaanse Filologie. Tot in 2002 was hij vooral leraar Nederlands voor anderstaligen, en ook nog wat andere dingen (sociaal werker, bankbediende, bandwerker, cafébaas, Tupperwareverkoper, bouwvakker, redactielid bij Radio1, gids bij een tentoonstelling over hedendaagse kunst).
Radio Ferris Wheel: Marjolijn Bronkhuyzen & Andrea van Pol

Radio Ferris Wheel: Marjolijn Bronkhuyzen & Andrea van Pol

Presentatrice Andrea van Pol en Hoofd Marketing van EYE Marjolijn Bronkhuyzen gaan met elkaar in gesprek en hebben grootste dromen. Luister hier naar een ontmoeting van twee oude vrienden. Binnenkort hier te beluisteren.

Henk Leegte is sinds 1 januari 2000 verbonden aan de DGA.

Omdat de Gemeente zich momenteel niet in een bloeiperiode bevindt (net zoals trouwens de gehele christenheid in Europa) ziet hij het als zijn belangrijkste taak te trachten de Gemeente weer op te bouwen door (jongere) mensen van buiten daarbij te betrekken.

Dit doet hij door het geven van Bijbelcursussen en Gesprekskringen.
Verder wil hij proberen mensen binnen de wijk die aan de rand van het Gemeentelijk leven terecht zijn gekomen er meer bij te betrekken.
Door de zeer ongelijke leeftijdsopbouw is dit geen gemakkelijke zaak. Toch gelooft hij dat er plaats moet zijn voor een bloeiende Doopsgezinde Gemeente binnen het koor van de Amsterdamse Oecumene.
Zijn speciale hobby is de Oecumene en het Interreligieuze gesprek.

Lees hier meer.

Previous postAnke Teunissen Next postMarjolijn Bronkhuyzen